رفاقتها، همنشینیها، دورهم بودنها و حتی همکاریها، بر روح انسان بشدت تأثیرگذار بوده و به آن شکل حقیقی میبخشند. شاکلۀ جدید به قدری آرام، بیصدا و مخفی شکل میگیرد که گاه انسان ممکن است تا مدتها متوجه تغییرات درونی خود نگردد.
بنابراین دایرۀ ارتباطات انسان از یکسو، و تنظیم روابط عاطفی و محبتیاش از سوی دیگر، نقش کلیدی در رشد و تکامل بخش انسانی وجود او دارد.
– در چه گروهها و جمعهایی میتوان با خیال راحت ورود کرد و وارد رابطۀ عاطفی شد؟
– آفات جمعهای دوستانه چیست؟
میزان رفت و آمدهای ما و نوع مهرورزیهای ما در جمعهای دوستانه، چه مراقبتهایی را میطلبد تا دچار آفت و آسیب نگردد؟
– برای حفظ محبوبیتمان در یک جمع دوستانه، چه مهارتهایی لازم است؟
– راه حفظ تشکلها و تجمعها از نفوذ شیطان چیست؟
– محدودۀ آغوشگیریها، ارتباطات بدنی و لمسی ما با دوستانمان چگونه باید باشد تا بیشترین تداوم و قدرتگیری را برای روابط دوستی ما به دنبال داشته باشد؟
– نوع ارتباط ما با انسانهای متکبر و محدودۀ مهرورزیمان با آنها باید چگونه تنظیم شود که به افزایش تکبر در آنان نینجامد؟
– محدودۀ بالاترین مهرورزیها که انسان را به بالاترین رشدها و قدرتهای روحی میرساند، کجاست؟
مجموعۀ «مهارتهای مهرورزی» کارگاه آموزشی کاملی در تنظیم روابط دوستانه سالم و نیز روابط عاطفی موفق است که بهرهگیری و تسلط بر محتوای آن، میتواند از بسیاری از آفات و صدمات تشکلها و جمعهای دوستانه، خانوادگی و یا همکاری، پیشگیری نماید.
رسانه رسمی استاد محمد شجاعی، در تلاش است تا دسترسی به ثمرهی بیش از سه دهه پژوهشها، کارگاهها و سخنرانیهای ایشان را با دستهبندی دقیق موضوعی برای مخاطبان آسان نماید.
ضمناً این تیم تخصصی سعی دارد این محتوای بینظیر جمعآوری شده را در قالبها و فرمهای گوناگون هنری برای انواع سلیقهها تولید نماید. شما میتوانید این تولیدات هنری را در دستهبندیهای (مستند ـ موسیقی ـ ویژهبرنامه) مشاهده نمایید.
3 پاسخ
خیلی ممنون
التماس دعا استاد تا بتونیم عامل باشیم
انشاءالله در آینده می خوام گوش بدم خیلی عالیه.
سلام ، خیلی کارگاه خوبی بود و انشاءالله که به خوبی بهره ببریم