خدایی که همه چیز بدون استثناء مخلوق اوست،«اللَّهُ خالِقُ كُلِّ شَيْءٍ»
خدایی که هر چیزی را بهتر میشناسد «هُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَليم»
خدایی که برای هر چیز اندازه قرار داده «قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرا»
خدایی که خالق اعداد و اندازههاست، معیار خوبی، بدی، شر، خیر، کم و زیادِ همه چیز است؛
وقتی که در مورد دنیا صحبت میکند میگوید قلیل است! بازیچه است! لهو و لعب است!
و چون اندازهها دست اوست و ساختار نفسِ انسان را تمام و کمال میشناسد، میگوید برای این ساختار برای این موجود آخرت(ابدیت) بهتر است!
و همین خدا میگوید این حقیقت را خودتان نیز میفهمید اگر فکر کنید! «أَ فَلا تَعْقِلُونَ» آیا تعلق نمیکنید که آن بهتر از این است؟
بله عقل حکم میکند برای رسیدن به یک چیز بزرگتر باید از چیزهای کوچکتر گذشت!
بر اساس قرآن، جهنم جایگاهِ بیفکران و احمقهاست «لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ ما كُنَّا في أَصْحابِ السَّعيرِ» اگر ما خوب حرف گوش میکردیم و خوب تفکر میکردیم هیچ وقت جهنمی نمیشدیم.
کدام بیعقلی از این بالاتر که انسان زندگی موقت را به حیات ابدی؛ کم را به بینهایت ترجیح دهد!
اهل تفکر و تعقل اگر باشیم، قطعا نیاز به شناخت جهنم را درک خواهیم کرد!
مطالب کارگاهِ « جهنم » برای رفع همین نیاز گردآوری شده است و تقدیم نگاهتان میشود.
جهنم چیست،باطن آن چیست، ساختار و ماهیت آن چگونه است، لزوم شناخت جهنم و پرهیز از آن، اسامی وانواع جهنم و عذابهای آن، مراتب جهنم، مظاهر جهنم در زندگی دنیا، تاثیرات یاد جهنم( در اصلاح سبک زندگی و اصلاح افکار و رفتارها و تنظیم روابط و انتخابها)، پرهیز از عوامل جهنم ساز در زندگی…… و هر آنچه حول شناخت جهنم است در این کارگاه به شما عزیزان ارائه شده، به امید آنکه هرگـــز حسرت و سختی «جهنم» را لمس نکنید و حتی ذرهای از تلخیِ عذابهای آن را نچشید!
رسانه رسمی استاد محمد شجاعی، در تلاش است تا دسترسی به ثمرهی بیش از سه دهه پژوهشها، کارگاهها و سخنرانیهای ایشان را با دستهبندی دقیق موضوعی برای مخاطبان آسان نماید. ضمناً این تیم تخصصی سعی دارد این محتوای بینظیر جمعآوری شده را در قالبها و فرمهای گوناگون هنری برای انواع سلیقهها تولید نماید. شما میتوانید این تولیدات هنری را در دستهبندیهای (مستند ـ موسیقی ـ ویژهبرنامه) مشاهده نمایید.
3 پاسخ
سلام لینک دانلود یکجا رو میذارین؟
سلام بله اضافه میکنیم
سلام لینک دانلود کلی رو اضافه میکنید؟