زیارت عاشورا یکی از زیارات بسیار مهمی است که در مکتب شیعه وجود دارد و بنابر نقلی، حدیث قدسی است، یعنی خودِ خداوند تبارک و تعالی آن را تنظیم کرده و امام باقر (علیهالسلام) آن را به شیعیان تعلیم داده است.
اصرار زیادی بر مطالعۀ این زیارت صورت گرفته است به طوری که در هر مناسبت مذهبی اعم از مراسم میلاد و شهادت ائمه، اعیاد مذهبی، و … توصیه به خواندن زیارت عاشورا شده و این زیارت یک پایۀ ثابت از اعمال آن مناسبت را تشکیل میدهد.
براستی علت این همه اصرار چیست؟ خواندن زیارت عاشورا و مهمتر از آن درک و فهم آن چه آثاری در زندگی ما دارد؟
زیارت عاشورا جدایِ از محتوایی که دارد، یک زیارت است. زیارت کسی است که بیش از هر معصوم دیگری سفارش به زیارتش شده است. این زیارت پرمحتوا سرشار از دعاها و خواستههای آخرتی است. آرزوهایی که در این زیارت از خدا میخواهیم نشاندهندۀ قیمت و ارزش انسانی ماست. در این کارگاه ابتدا به شرح «زیارت» پرداخته شده سپس تک تک فرازها و دعاهای این زیارت برای مخاطب تشریح شده است.
کارگاه «شرح زیارت عاشورا» یک دورۀ پربار از درسهای معرفتی، انسانشناسی و امامشناسی و منشور زندگی یک انسان حقیقی و یک شیعۀ حقیقی است.
رسانه رسمی استاد محمد شجاعی، در تلاش است تا دسترسی به ثمرهی بیش از سه دهه پژوهشها، کارگاهها و سخنرانیهای ایشان را با دستهبندی دقیق موضوعی برای مخاطبان آسان نماید.
ضمناً این تیم تخصصی سعی دارد این محتوای بینظیر جمعآوری شده را در قالبها و فرمهای گوناگون هنری برای انواع سلیقهها تولید نماید. شما میتوانید این تولیدات هنری را در دستهبندیهای (مستند ـ موسیقی ـ ویژهبرنامه) مشاهده نمایید.
2 پاسخ
بسیار عالی هست
فقط میشه بفرمایید این سخنرانی ها از چه تاریخی شروع شده و چه تاریخی به پایان رسیده؟؟؟
1380-1388